Jdi na obsah Jdi na menu
 


kdo jsem... :)

30. 6. 2011

Tak jmenuji se Kamila a bude mi už skoro 18 :) za pár měsíců, bydlím na hranicích s Rakouskem a opravdu nejraději se dívám na německé seriály a filmy, i když ne vždycky jsou to jenom německého typu, ale hodně často šáhnu i po filmu americkém nebo anglickém :)

Snad Kobru zná každý a to byl taky nápad, proč vlastně založit tento web, já se na Kobru dívám už odmalička a musím říct, že se mi ještě neomrzela, i když mě možná nejvíc štve to, jak Semir se svým způsobem vždycky zachrání :) a taky mi hodně často bývá líto jeho parťáků, protože Ben jak počítám už je Semirovým 6. parťákem pokud se nemýlím..

Hodně často mě napadá, že bych mohla napsat nějaký hezký článek na nějaké to ryze "německé téma", ale zatím není moc času, jelikož asi hlavně proto, že studuju na dvojjazyčném gymnáziu se zaměřením na německý jazyk a tak by to mělo být i oprávněné nějaký ten článek napsat. Do budoucna můžu jen říct, že se budu snažit psát i něco o životě a kultuře, jak v Německu, Rakousku tak Švýcarsku, které jsem nedávno navštívila a o kterém chystám pěkný článeček, který na pokračování vychází na mé stránce na FB. jinak se budu snažit zde recenzovat i nějaké ty filmy "ryze" německé, když jsme ten německý web :)

Nejen že se zajímám o německou kulturu, to jest o filmy, ale hodně mě bere i zajímavá historie a lidi historie, jako např. Einstein, Freud atd. a jelikož hodně bojuji s mým německým učitelem, že Franz Kafka je rodilý Pražan tudíž, je i Čech, bude se tu objevovat i jedna rubrika o něm :)

Ještě jedna věc ke kultuře, i když můj osboní názor k německy mluvící hudbě je ten že se zpívají pasáže pořád dokola, mám ji ráda už jen třeba proto, že ji rozumím a není těžká na zapamatování :) takže se zde budou ukazovat i písničky :D

Všem děkuji za přízeň, kterou mi projevujete svými návštěvami na těchto stránkách! :)

-kamicek, webmaster

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář